dijous, 14 d’octubre del 2010

encara a Tiblisi

13, 14 i 15 d octubre


M he instalat a Tiblisi i he fet un parell d escursions d un dia.


Davit Gareja

Tota una area plena de monasteris excavats a la roca, el primer monasteri va ser fundat al S Vl. En un d ells alguns monjos han tornat a viure-hi despres de que el pais obtingues la indepenencia.

Moltes coves estan en ruines pero encara es pocen veure alguns frescos a les pareds.

El lloc es fantastic.


Mtskheta es la antigua capital de Georgia i en visitarla vaig tenir la sort de trobarme amb la festa anual conmemorant la funcacio de la ciutat. Va ser una bona visita ja que hi havia diversos escenaris on es representaven espectacles de musica i folkore tradicional. Hi havia paradetas de menjar pel carrer i en ens varen invitar a mejar i beure dos diferents grups de profes locals. Esta bonissim el vi a Georgia.


CASTELLANO

He visitado los pueblos alrededor de Tiblisi


Davit Gareja

Absolutamente fantastico

Varios complejos monasticos que datan del siglo Vl, algunos muy reteriorados en otros se pueden ver frescos en el interior de las cuevas.


Mtskheta

Es la antugua capital de Georgia, con castillo y monasterios. Tuve la suerte de visitarlo el dia en que celebravan aniversario de su fundacion. Havia espectaculos en la calle, ceremonia en las iglesias y gente comiendo y celebrando la fiesta en mesas en las aceras. Fui invitada a sentarme, comer y beber en un par de ocasiones.